menu Portfolio categorieën weergeven

ToTaT licht, geluid en theatertechniek

Wie zijn wij?  ToTaT licht, geluid en theatertechniek bestaat uit Annemeije Altena en Ronald van Beek; samen goed voor decennia ervaring in de wereld van licht en geluid. Professionele kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgericht werken zijn ons handelsmerk. Ronald sloot zijn eerste microfoon in 1987 aan bij een bevriend bandje en groeide door de jaren heen uit tot een betrouwbare ervaren professional met een ontembaar enthousiasme voor wat hij nog steeds ziet als “een prachtige hobby”. Annemeije leerde het vak op de opleiding Sound & Vision, maar vooral in de praktijk. De combinatie van een scherp oog, een stel goede ‘voelsprieten’ en een flinke dosis technisch inzicht maken haar tot een uitstekend technicus, waar je bovendien heel prettig mee werkt. Samen vormen ze een sterk team dat iedere ruimte kan omturnen in een professioneel theater of concerthal, van kerk tot sporthal. Specialiteit: theater, lichtplannen en creatieve oplossingen voor alles waar u tijdens uw evenement tegenaan loopt.

Alles kan  “… en als het niet kan, dan verzinnen we er wel wat op”, dat is het motto van ToTaT. Of het nu om uitdagingen gaat in de theaterzaal, bij een openluchtspel, een basisschoolmusical of een coverband; ToTaT denkt met u mee en zorgt ervoor dat de voorstelling, het concert of toneelstuk er top uitziet én prima klinkt. Dat begint al wanneer u contact met ons opneemt. We helpen u graag de beste oplossing te zoeken voor uw wensen en binnen uw budget. De begeleiding van en samenwerking met de artiesten en de organisatie vinden we als bedrijf een van de belangrijkste, maar ook een van de leukste aspecten van ons werk. Een goede sfeer maakt presteren een stuk makkelijker: of je nou op het podium staat of achter de mengtafel. Foto’s van eerdere projecten en meer informatie over onze verschillende specialismen vindt u op de pagina’s die rechtsboven aan te klikken zijn.

Apparatuur  ToTaT beschikt over uitstekende apparatuur om uw wensen mee waar te maken. Maar eigenlijk gaat het niet om de spulletjes, maar om wat je ermee doet! Vakmanschap staat voorop. Voor de technici toch nog even een kleine indruk van ons aanbod: Luidsprekers: Dynacord, RCF, Nexo en Syrincs. Versterkers: QSC, Carver en RCF. Draadloos: Mipro en AKG. Draadloze microfoons, handheld, headset of lavalier (druppeltje). Rigging (trussen en statieven), backdrops (brandvertragend geïmpregneerde zwarte achterdoeken). Theaterspots, horizon armaturen, volgspots maar ook licht- en rook effecten. Ook scanners en movingheads (kopjes) behoren tot de mogelijkheden.